Plattegrond station Utrecht

Met de plattegrond station Utrecht ziet u gemakkelijk hoe het station van Utrecht is opgebouwd en waar u de verschillende sporen en voorzieningen van het station kunt vinden. U kunt een plattegrond station Utrecht opvragen via de website van de NS. Op de website van de NS gaat u met de muis naar het menukopje 'Reisinformatie' en klikt u vervolgens op 'Trein- en stationsvoorzieningen'. Op deze pagina klikt u door naar 'Voorzieningen op het station' en zoekt u vervolgens op station Utrecht. Op de volgende pagina krijgt u een overzicht te zien van alle voorzieningen die aanwezig zijn op station Utrecht. Aan de onderkant van de pagina vindt u een link naar de plattegrond station Utrecht. Om de plattegrond station Utrecht te kunnen openen, hebt u een programma nodig dat pdf-bestanden kan openen. Een voorbeeld van een dergelijk programma is Adobe Reader.

Meerdere ingangen

Op de plattegrond station Utrecht kunt u zien dat het station vanaf meerdere kanten te bereiken is. U kunt aan de noordzijde het station via het Jaarbeursplein binnengaan. Aan de zuidzijde van het station vind u ook meerdere ingangen. Tenslotte kunt u ook via winkelcentrum Hoog Catherijne station Utrecht bereiken. U kunt op de plattegrond station Utrecht verder zien dat de busstations zich aan de zuidwest- en zuidoostzijde van station Utrecht bevinden. Op de plattegrond station Utrecht staat helaas ook nog aangegeven dat de tram aan de zuidoostzijde van het station stopt. Dit is tijdens de verbouwingen, die tot 2016 bezig zijn, niet het geval. De tram stopt aan de noordzijde van het station op het Jaarbeursplein. Taxistandplaatsen vindt u op de plattegrond station Utrecht aan zowel de zuidwest- als noordzijde van het station.

Plattegrond uitprinten

Reist u binnenkort naar of via station Utrecht, dan kan het verstandig zijn de plattegrond station Utrecht uit te printen. Zo kunt u op het grote station snel zien waar u zich bevindt en verdwaalt u niet.